Restaurant d'Olifant
Restaurant d’Olifant. De plek voor Bourgondisch heerlijk dineren. Liefhebbers van een goede keuken weten restaurant d’Olifant aan de Middenweg in Heerhugowaard goed te vinden. Raymond Ongena zwaait met veel enthousiasme de scepter, gesteund door een zeer service gerichte keukenbrigade. De gastheer is tevens vinoloog (wijnspecialist) en laat zijn gasten graag meegenieten van zijn passie voor wijnen. De sfeervolle stolpboerderij heeft veel te bieden. Op de eerste plaats kunt u er gezellig en lekker dineren. De kok presenteert een menukaart met aantrekkelijk en steeds wisselende streekgerechten. Hoogtepunten zijn de seizoenspecialiteiten. Diverse keren per jaar worden de (vaste) gasten uitgenodigd voor bijvoorbeeld een wijnproeverij, het inluiden van het wildseizoen of een high tea middag. Verder kunnen de liefhebbers op zonnige dagen komen genieten op ons grote zonneterras. Ook is de boerderij zeer geschikt voor bruiloften en feesten met gelegenheid tot dansen. Meer weten? Bel : 072 5711818. Of kijk op: www.restaurantdeolifant.nl.